Graag feliciteren wij Bakker Bart (Bart’s Retail) Almelo met het winnen van de stafcompetitie. Hierin streden diverse vestgingen van Bakker Bart om de titel ‘best upsell performer’ met de Motify Upsell Promoter.

Bakker Bart Almelo won de wedstrijd, met een gemiddelde uplift van maar liefst 300%. Om de overwinning te vieren deelden wij, naast felicitaties, ook een leuke prijs uit voor het team dat zich zo heeft ingezet om de winst te behalen en spraken wij met de ondernemers van de vestiging.

“Motify heeft ons enorm geholpen om de focus te behouden op upsell. In het begin was het even wennen, maar al gauw pakte iedereen het goed op en ging er enthousiast mee aan de slag! Het is een leuke, gastvrije en eenvoudige tool en wij hebben er allemaal heel fijn mee gewerkt” aldus Carolien de Hollander.

Ruim 70% van de medewerkers gaf na afloop van de competitie aan dat Motify hun mening over upsell (zeer) positief heeft veranderd. Ook is men tijdens de dagelijkse werkzaamheden meer bezig met upsell.

Nogmaals dank voor het enthousiasme en de inzet van de medewerkers van vestiging Almelo en alle andere deelgenomen vestigingen; het was een spannende strijd. Ook dank aan Mustapha Schenkers voor de begeleiding van jouw winnende locatie!