Elke ondernemer wil meer omzet. Waarom? Dat hoeven we je eigenlijk niet uit te leggen. Of je nu jouw klant nog beter wil bedienen, jouw locatie beter wil maken, of jouw medewerkers en jezelf een extraatje gunt; de reden maakt eigenlijk niet uit.

Upsell is hiervoor cruciaal. Werkt alleen jouw huidige upsell programma niet (meer) zoals je wil of heb je voor je gevoel al van alles geprobeerd maar loopt je team vast? Dan is de Upsell Promoter iets voor jouw bedrijf!

Hoe werkt het?

De Motify Upsell Promoter is een app, speciaal ontworpen voor locaties waar fysiek contact met de klant of gast plaatsvindt. Het laat continu aan jouw medewerkers zien, welk product zij het beste aan de klant of gast kunnen aanbieden, als aanvulling op hun initiële aankoop. Dit alles op een leuke en interactieve manier, waardoor het de medewerker betrekt bij de transactie, bij de locatie en bij elkaar.

Motify doet dit door terug te grijpen op aloude vuistregels uit de gaming industry; make it fun! Duidelijke producten, met duidelijke doelstellingen en een onderlinge competitie, samengevat in een super eenvoudig spelletje. Het resultaat? Een meer tevreden klant, meer upsell en omzet en meer tevreden medewerkers. Mooi toch?

Wat zijn de voordelen van de Motify Upsell Promoter©?

  • Aantal transacties stijgt; door het tonen van relevante up- en crosssell aanbiedingen
  • Betrokkenheid bij upsell stijgt; medewerkers weten iedere dag wat er van hen verwacht wordt
  • Werkplezier stijgt; door aanwezige spelelementen en viermomenten wordt het voor medewerkers leuker om met upsell bezig te zijn