Motify B.V. is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van omzetresultaten. Enerzijds door het stimuleren van bijverkoop aan de kassa door middel van de Motify Upsell Promoter©, anderzijds door het meten van gast- en klantbeleving door middel van de Motify Belevingsmonitor©.

Motify staat voor:

1. SERVICE

“Wij denken met je mee en zijn je vriend op afstand.”

Kiezen voor Motify betekent kiezen voor service. Wij zijn een vriend op afstand die met je meedenkt en helpt bij het beantwoorden van al je vragen. Of het nu technische vragen zijn over het gebruik van de applicatie of hulp bij de interpretatie van de resultaten. Onze product managers kijken met je mee en adviseren je proactief wanneer zij opvallendheden waarnemen in de resultaten. De applicatie is gemaakt om autonoom, zonder tussenkomst van Motify, te kunnen functioneren. Dat betekent echter niet dat we er niet zijn voor advies en hulp. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gewaardeerd en gehoord voelen.

2. KWALITEIT
Motify Upsell Promoter©
“Wij combineren het nuttige met het aangename.”

Bij Motify zijn we gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van belangrijke KPIs binnen fysieke en klantgerichte organisaties. De Upsell Promoter stelt kassamedewerkers in staat om zonder training te excelleren in (bij)verkoop prestaties. Hoe? Door een combinatie van bewustwording, het communiceren van duidelijke doelen en het toevoegen van een spelelement. Op deze manier combineren we het nuttige met het aangename; een medewerker ziet hoe groot zijn/haar waarde is binnen het bedrijf en kan een onderlinge competitie aangaan met collega’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij verzekeren dat dit leidt tot een hogere omzet.

Motify Belevingsmonitor©
“Wij stellen niet alleen de juiste vragen, maar geven ook relevante antwoorden.”

Bij Motify zijn we gespecialiseerd in beleving. We hebben jarenlange ervaring met marktonderzoek in een verscheidenheid aan branches. We weten dus welke vragen te stellen om de antwoorden te krijgen waar je als klant ook echt iets mee kunt. De Motify Belevingsmonitor© laat daarom niet alleen zien hoe een attractie, locatie, product of evenement wordt beoordeeld, maar geeft ook inzicht in de reden achter deze score. Daarnaast biedt de applicatie de mogelijkheid om je klant of gast nog beter te leren kennen door bijvoorbeeld te vragen naar het bezoekgedrag, sociodemografische kenmerken of communicatiekanalen. Hiermee zorgt Motify voor diepgang van de resultaten.

3. PRIJS
“Geen verrassingen, maar waar voor je geld.”

Motify werkt met een all-in prijs. De prijs die gecommuniceerd wordt omvat alle functies die binnen Motify beschikbaar zijn. Daarnaast krijg je automatisch toegang tot alle nieuwe updates die Motify uitvoert ter ontwikkeling van het product. Geen verborgen functies die tegen betaling pas zichtbaar worden, maar direct het volledige pakket. De combinatie van onze full-service mentaliteit, kennis en het bijbehorende kostenplaatje zorgen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heb je toch nog aanvullende wensen dan kunnen wij hier altijd in helpen.

Interesse in Motify?
Neem nu vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 040 – 84 89 280.