Motify is een softwarebedrijf, opgericht in 2016, dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van omzetresultaten. Enerzijds door het stimuleren van bijverkoop aan de kassa door middel van de Motify Upsell Promoter©, anderzijds door het meten van gast- en klantbeleving door middel van de Motify Belevingsmonitor©. Bij de ontwikkeling stonden een tweetal dingen bovenaan; de producten moeten leuk én makkelijk zijn. Hiervoor hebben we ons laten inspireren door de gaming industrie.

Inmiddels hebben we kantoren in Woerden en Eindhoven en zijn we actief in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Motify staat voor:

1. SERVICE

Service staat bij ons bovenaan, daarom werken wij volgens het SaaS-principe (Software-as-a-Service). Wij denken met je mee en bieden je ondersteuning waar nodig. Of dit nu technisch of strategisch is; je kunt altijd bij ons terecht.

2. KWALITEIT

Beide producten van Motify zijn ontworpen in samenwerking met de toekomstige eindgebruikers. Hierdoor is alles zo ingericht dat het niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk werkt. In combinatie met onze eigen ervaring in marktonderzoek, data verwerking en sales hebben we onze producten naar een hoger niveau kunnen tillen. En we blijven samen met onze eindgebruikers verder ontwikkelen.

3. PRIJS

Met een relatief kleine investering kun je al starten met onze producten. Je kiest vervolgens zelf hoelang je gebruik wilt maken van onze systemen, voor welke hardware je gaat en hoe uitgebreid je dashboards of rapportages worden weergegeven. Hiervoor zijn meerdere opties, die aansluiten bij ieders portemonnee.

Interesse in Motify?
Neem dan contact met ons op via info@motify.nl of 040 – 85 15 500.